Sonbahar İşte – Nonie AHA ile Cildinizi Koruyun!

Sonbahar İşte – Nonie AHA ile Cildinizi Koruyun!

Mevsimlerin değişimi bizim üzerimizde. . . ve böylece cilt bakımı alayının mevsimi. Yazın sıcaktan düşmeye değişen sıcaklıklar cildinizi gerçekten parlatabilir, özellikle de sizi sıcak tutmak için fırını kullanmaya başladığınız bir bölgede bulunuyorsanız.

Cildinizi daha kuru, daha sert veya duller hissi ile fark etmeye mi başlıyorsunuz? Cildinizi nemlendirmek, bu süre zarfında alabileceğiniz en önemli adımdır. Bu Beverly Hills AHA Nonie kucaklamak için harika bir zaman! Tüm Doğal Cilt Bakımı.

Nonie ürünlerinin güzelliklerinden biri, bunları su kullanmadan kullanmanızdır. Cilt Temizleyici, yüzünüzü temizler ve makyajınızı su olmadan temizler. Sadece temizleyiciyi pamuklu pedlerle kullanın ve güle güle demek için kir ve makyaj yapın. Hamamelis Water, Castor Oil ve esansiyel bitkisel yağların ciltle su verme ve nemlendirilmesi için Skin Tonic ile takip edin. Cilt Tonik, cildinizi nemli ve tazelenmiş halde bırakır – yağlı hissetmeden. Sonra son adım, cildiniz için uygun Nonie nemlendiriciyi seçmek – Normal ve / veya karma ciltler için parlak; Kuru ve / veya olgun ciltler için protein; Yağlı ve / veya sorunlu ciltler için Yeni Koşullar; ya da bizim% 10 AHA! AHA’lar ile yaşanan cilt için nemlendirici.

AHAs (Alpha Hidroksi Asitler) Nonie nemlendiricilerde gizli silahtır. Bilberry, Şeker Kamışı, Portakal, Akçaağaç Kamışı, Portakal ve Limon Yağları AHA’larımız, ölü deri hücrelerini yavaşça çıkarır – hepimizin sahip olduğu. Ve bu ölü hücreleri çıkarmadan kullanabileceğiniz başka bir nemlendirici veya ürün, beslenmeye ihtiyaç duyan epiderminizin katmanına ulaşmıyor. Sonbaharda ağaçlardan düşen ölü yaprak yığınını sulamak gibi. Yapraklar sulandıktan sonra daha güzel görünebilir, ama su, nemi gerçekten ihtiyaç duyulan zeminin katmanına kadar uzanmıyor. Aynı şey cildiniz için de geçerlidir – Nonie AHA’lar bu ölü hücreleri çıkarır, böylece nemlendiricideki esansiyel yağlar cildinizi ve cildinizi iyileştirmek, cildinizin tonunu ve ince çizgilerinizi iyileştirmek için cildinizi besler ve iyileştirir. güzel, sağlıklı bir ışıltı.

AHA’ların diğer güzelliği, akıllı olmalarıdır. . . Cilde zarar veren ve hatta daha fazla probleme neden olabilen sert kimyasal ekstrüderler veya ovalama maddeleri kullanmadan çıkan ölü hücrelerin ne olduğunu bilirler. Ve Nonie AHA’lar cildinizi o kadar nazikçe pul pullar!

Peki – ne bekliyorsun? Nonie AHA ile cildinizi yenileyin! Cilt bakımı. Nonie ürünlerinde yeni misiniz? Örnek paketlerimizden birini deneyin ve Beverly Hills AHA’nın Nonie’nin güzelliğini keşfedin! Tüm Doğal Cilt Bakımı – Cilt için Sağlıklı Gıda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *